Honorata21 Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Gdzie kupić i jaką kupić? Oto jest pytanie. Gdybym ją wreszcie nabyła, większość obiadów robiłabym w 10 min;p Koleżanka nawet mrożone warzywa robi w mikrofalówce, zamiast na patelni. A wy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariusz Pietruszyński Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 może ten tekst pomoże nadobnej damie: http://www.morele.net/wiadomosc/jak-wybrac-mikrofalowke/368/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Honorata21 Opublikowano 31 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 O, super, dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek77m Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Myślę, że warto. Szybko można podgrzać jedzenie, też się dużo nad tym zastanawiałem i w końcu kupiłem marki lg. Przydaje się na co dzień, do szybkiego odgrzania, nawet ciasto sobie można zrobić w mikrofali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agaposzek Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Praktycznie w każdym sklepie rtv/agd znajdziesz pomoc w zakresie wyboru mikrofalówki . Sama bym jej nie zakupiła, ponieważ uważam to za zbędny sprzęt, ale jak Ci zależy to albo skorzystaj z tego rankingu powyżej albo zapytaj się w sklepie po prostu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...