Kaja Metrowska Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Czy ktoś z Was orientuje się może gdzie warto jest kupić mieszkanie w Katowicach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miskaaa Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 ja kupiłam w 4 wieżach w katowicach - spokojna okolica, ładna dużo zieleni. no i fajne rozkłady mieszkań. mieszkanie z mdm więc miałam dopłatę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kon_westernowy Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Tak tak, 4 wieże są git, Rozkład jest ok, i jest duzy wybór metraży. Po za tym fajnie, ze jest infastruktura cała dookoła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
han Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Racja, w 4 wieżach mają piękne mieszkania w dobrej cenie. To inwestycja na lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezka Opublikowano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 może warto podbytac jakiegoś specjalistę od rynku nieruchomości nieruchomości Katowice - określi Twoje mozliwości finansowe i wskaże na mieszkanie w jakiej okolicy w góle możesz sobie pozwolić dodatkowo na pewno będzie potrafił wskazać okolicę odpowiednią do Twoich predyspozycji (czy chcesz dużo zieleni, czy wolisz gwar miasta, czy ma byc blisko przedszkole czy wręcz przeciwnie - stronisz od miejsc przyjaznym dzieciom;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basbasa Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 4 wieże są bardzo ładne, i o ile sie nie mylę maja MDM więc akurat w sam raz dla młodych:) fajne rozkłady mają, takie "normalne" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poloa Opublikowano 12 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 Ja wybieram się obejrzeć nowe mieszkanie na osiedlu Franciszkańskich]. Lokalizacja jak dla mnie dobra, ciekawe jak budynek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrukJarek Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Dla młodych lepsze i bardziej funkcjonalne jest mieszkanie 70 metrowe. Przyjdzie dziecko i jego zabawki i wtedy miejsce będzie nie do przecenienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Dla młodych lepsze i bardziej funkcjonalne jest mieszkanie 70 metrowe. Przyjdzie dziecko i jego zabawki i wtedy miejsce będzie nie do przecenienia. Zgadzam się, mieszkanie na poziomie 65-70 m dla młodej rodziny jest optymalne. Sam się teraz zastanawiam nad kupnem nowego mieszkania właśnie tej wielkości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Ja mam 52m2 i trzy pokoje i uważam, że taka opcja też jest całkiem dobra, chociaż pewnie wolałabym takie 65-70m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 3 pokoje to już coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekwisniewski0 Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Ja chciałbym po studiach kupić nowe mieszkanie w Katowicach i mieszkać tu na stałe. Wiem, że mógłbym skorzystać z programu mieszkanie dla młodych, który jest przewidziany dla osób młodych, kupujących swoje pierwsze mieszkanie. Muszę dokładniej poczytać o tym programie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Ja chciałbym po studiach kupić nowe mieszkanie w Katowicach i mieszkać tu na stałe. Wiem, że mógłbym skorzystać z programu mieszkanie dla młodych, który jest przewidziany dla osób młodych, kupujących swoje pierwsze mieszkanie. Muszę dokładniej poczytać o tym programie. W Katowicach są dość drogie mieszkania, może warto się rozejrzeć również w miastach ościennych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Koniecznie poczytaj o tym programie bo warto. Koszt zakupu mieszkania jest wtedy znaczni niższy. Tylko pamiętaj, że teraz jest obowiązkowa wpłata własna wynosząca 10% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 A to akurat ciekawa strona, fajnie to pokazuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewkawe Opublikowano 16 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 chyba wolałabym kupić mieszkanie w okolicznych miastach ale za połowę ceny tej co w Katowicach. W Katowicach za metr trzeba zapłacić ok 5-6tys zł, a w innych ościennych miastach ok 3 tyś. Różnica jest naprawdę spora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 16 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Faktycznie Śląsk i Trójmiasto jest dość specyficzne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...