Kaja Metrowska Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Ze znajomymi planujemy krótki wypad do jakiegoś fajnego miasta w Polsce.Jakie miejsca moglibyście mi polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelina.sowaczewska Opublikowano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Ja proponuję wybrać się do Olsztyna, to piękne miasto, masa jezior, fajnych pubów i w ogóle liczne atrakcje, festiwale muzyczne, teatralne. Ja uwielbiam to miasto, a na wypady ze znajomymi nadaje się idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wanda.milaszewska Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Ja natomiast polecam wybrać się do Gdańska, tam zawsze dzieje się coś ciekawego, jest dużo wspaniałych zabytków, wartych zobaczenia. z siostrą często odwiedzamy Gdańsk, nigdy nie mamy dosyć tego miasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julia.przynalsewska Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Ja zdecydowanie polecam Poznań, tam zawsze tyle się dzieje...wszędzie młodzi ludzie, fajne koncerty, imprezy, świetne miejsce na wypad ze znajomymi, co sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najeżona Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Wrocław to super miejsce, ale lubię też wypady w góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewkawe Opublikowano 24 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 To chyba zależy w którą część Polski chcemy się wybrać, bo mamy taki piękny kraj, że w każdym regionie są przepiękne zakątki, które warto zobaczyć. Tak zresztą jak i większość dużych miast takich jak Poznań, Wrocław, Kraków, Gdańsk, Białystok, Lublin, Rzeszów, Zielona Góra i tak można by wymieniać bez liku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...