SiwyDRS Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Witam. Sprawa wygląda następująco, że obecnie studiuje Podyplomówki z zarządzania na uniwerku i już 1 rok zaliczony, lecz nie wiem czy są to takie przyszłościowe studia. W Obecnej rekrutacji dostałem sie na informatyke na Uniwersytecie i teraz mam dylemat czy opłaca się przenosić i zaczynać rok od początku na infromactyce czy ciągnąć zarzązanie do końca?Proszę o jakieś wypowiedzi, opinie itp. Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz Szkudlarski Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Informatyka na pewno jest obecnie bardziej przyszłościowym kierunkiem studiów. Innym rozwiązaniem jest studiowanie dwóch kierunków - teraz jest to bezpłatne już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Może dobrym rozwiązanie jest to, które proponuje Miłosz. Pierwszy rok już na zarządzaniu masz za sobą, czyli najgorsze. Teraz zdecydowanie łatwiej będzie Ci podjąć studia na 2 kierunku, a połączenie Podyplomówki z zarządzania z Informatyką może zaprocentować w przyszłości:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...