nabudu Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 dzień dobry,mam pewien dylemat, ponieważ chciałabym przenieść sie na andragogikę na UW, a obecnie zaliczyłam pierwszy rok na innej uczelni. Chciałabym się dowiedzieć czy polecacie mi ten kierunek, jak w ogole jest na tym wydziale, czy Wam się podoba?czy ktos miał podobne doświaczenia lub wie ile czeka się na taka decyzje?oczywiscie wiem ze powinnam zadzwonic i się dowiedziec ale chciałabym na początku trochę tu się dowiedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Cześć, Na początku musisz zadzwonić do Dziekanatu UW i dowiedzieć się, czy mają miejsca aby CIę przyjąć. Na pewno będziesz musiała się spotkać z którymś z Dziekanów, ale myślę, że powinni Cię przyjąć. Inna sprawa to taka, że będziesz musiała nadrobić szybko różnice programowe. UW to klasa sama w sobie, jedna z największych uczelni, w stolicy. Zainteresowanie tymi studiami są bardzo duże co automatycznie wymusza wysoki poziom samych studentów:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nabudu Opublikowano 16 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 bardzo dziękuje za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...