Majka Leśniewska Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Hej. Szukam obecnie fajnego laptopa na studiach. Chciałabym przede wszystkim aby był lekki i przenośny ponieważ zamierzam zabierać go ze sobą na uczelnię. Mam na oku ten Acer: http://najtaniej.co/produkt/laptopy/acer-nx-v91ep-002.html Chociaż jeszcze wydaje mi się fajny ten Samsung: http://najtaniej.co/produkt/laptopy/samsung-530u4e-x05pl.html Budżet jak pewnie sami widzicie tak do max 2700. Jaki byście na moim miejscu wybrali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz Szkudlarski Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Jeśli notebook, to tylko Dell, najlepiej z serii Precision - osobiście polecam M6400. Pozostałe marki, na czele z Applem, to designerskie gadżety i zabawki. Samsunga polecam masochistom, gdyż to największy szmelc, jaki można dostać na rynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kierownica Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Myślę, że Samsung to bardziej sprawdzona opcja. Postawiłabym właśnie na niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yooonie Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 A może lepiej warto postawić na Asusa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eneduerikefake Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Ja mam netbooka Acer i nie narzekam. Z takim budżetem możesz kupić jednak coś lepszego, choć moim zdaniem jesli potrzebujesz ten sprzęt do noszenia na uczelnię, to lepiej kupić laptop używany. Nie będziesz się martwiła tym, że go porysujesz, a zainwestowałaś w niego tyle a tyle pieniędzy. Przeznacz je na inny cel: czytnik ebooków, tablet lub zagraniczną wycieczkę. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz Szkudlarski Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Ja mam netbooka Acer i nie narzekam. Z takim budżetem możesz kupić jednak coś lepszego, choć moim zdaniem jesli potrzebujesz ten sprzęt do noszenia na uczelnię, to lepiej kupić laptop używany. Nie będziesz się martwiła tym, że go porysujesz, a zainwestowałaś w niego tyle a tyle pieniędzy. Przeznacz je na inny cel: czytnik ebooków, tablet lub zagraniczną wycieczkę. ;-) Z drugiej strony: będzie martwiła się znacznie bardziej, jak używany notebook bez gwarancji przestanie działać i z własnej kieszeni będzie musiała pokryć koszt jego naprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Korek Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 W tym przedziale cenowym fajny jest jeszcze ten laptop MSI GE60 15.6" FHD A-GL i5-4210H 8GB 1TB GTX850M 2GB DVDSM noOS Blk w sklepie JPKomputeryOgólnie wydaje mi się, że laptopy msi są zdecydowanie najlepsze dla graczy. Mój brat kupował też laptopa w tym sklepie i był bardzo zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 8 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Polecam Lenovo Yoga 2 pro, lekki z opcją laptopa i tableta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haniatorun Opublikowano 8 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 O jaki śmieszny. Nie widziałam jeszcze takeigo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eneduerikefake Opublikowano 8 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Świetny ten Lonovo Yoga! Aż zobaczę, ile kosztuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kierownica Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Matowa matryca to rzeczywiście podstawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najeżona Opublikowano 20 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Mnie wystarcza moje Lenovo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kierownica Opublikowano 20 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Ja też nie narzekam, zresztą i na Lenovo i na Della. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinaa Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Jeśli chcesz coś lekkiego, to dołóż trochę i kup Maca. Są leciutkie, malutkie i niezawodne - tak przynajmniej wynika z moich doświadczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 można kupić dobrego używanego maca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agaposzek Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Tylko na maca trudno jest się przestawić. Szczególnie jak całe życie robi sie coś na Windowsie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Ale można i jest to jakaś alternatywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niki Opublikowano 2 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 nie jest tak trudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 2 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Dla kogoś ogarniętego myślę, że nie jest źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...