Brachu95 Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Witam. Jestem tegorocznym maturzystą i rozmyślam nad kierunkiem - administracja. Pierwsze pytanie czy z takimi wynikami w ogóle mogę sie dostać? Polski - 60% Angielski - 65 % Matematyka - 40% A moim drugim pytanie to czy warto studiować administracje? Wydaje mi się, że praca w jakimś urzędzie, biurze by mi odpowiadała ale naprawdę nie mam pojęcia czy są to obecnie opłacalne studia. Dodam jeszcze, że spotkałem się z wieloma opiniami, że administracja jest bardzo podobna do prawa i lepiej studiować to drugie co o tym myślicie? Ale pewnie z moimi wynikami na prawo nie ma szans . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 W jakimś konkretnym mieście chcesz studiować? Całkiem niezłą ofertę pod kątem administracji i biznesu ma Wyższa Szkoła Bankowa. Istotne dla przyszłego pracodawcy (może być - nie musi) jest też jaką specjalizację wybierzesz - administracja podatkowa, publiczna lub w sądownictwie i kancelariach prawnych. Trudny wybór, ale to tak już jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patalka Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Gdanska Szkola Wyzsza http://www.gsw.gda.pl/ tez ma spoko oferte jesli chodzi o administracje. Ja sie tez wybieram na ten kierunek wlasnie do nich. Biore przyklad z brata on jest zadowolony ze sie na niego zdecydowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...