Karll Opublikowano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Witam Wszystkich, jestem studentem pierwszego roku studia z zarządzania i produkcji na AGH. Kończę właśnie drugi semestr ,ale chciałbym się przenieść na informatykę na tę samą uczelnię. Czy jest możliwość rozpoczęcia nauki od 2 roku na informatyce? oczywiście w trakcie roku szkolnego nadrobiłbym te kilka przedmiotów ,których nie miałem na moich studiach. Dodam też ,że mam warunek z pierwszego semestru z przedmiotu ,którego nie ma na studiach informatycznych. Bardzo proszę o wypowiedzi . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 3 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Cześć, Z przenosinami jest bardzo trudno. Szczególnie jeśli są miedzy 2 innymi Wydziałami. Najpierw musisz uzyskać zgodę Dziekana na Informatyce, jeśli się zgodzą wyznaczą Ci różnice programowe, czyli sprawdzą jakie przedmioty miałeś i się pokrywają a jakich nie miałeś i musisz robić od nowa. Znając życie będziesz musiał robić 80% pierwszego roku. Ale pierwsze co musisz zrobić to pójść na dyżur Dziekana na informatyce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...