szymon.songo Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Witam. Mam mature z poprzedniego roku (2013) , mialem rok przerwy i chcialbym pojsc na studia na Politechnikę Krakowską. Rzecz w tym że pisałem tylko matematykę podstawowa i uzuskałem 70% ... O ile wiem to tam nie liczą sie wyniki z innych przedmiotów ( fizyka , ang ) wiec czy z takim wynikiem z matmy mam szanse dostac sie tam na cos ? Interesuje mnie przedewszystkim Mechanika i Budowa Maszyn bądź Elektrotrchnika , ostateczenie jakas inzynieria produkcji inzynieria materialowa lub cos innego ewentualnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Moim zdaniem masz szansę się dostać, fizyka jest brana pod uwagę na wielu kierunkach technicznych jako duży plus. Jednak na pewno nie będzie to łatwe i być może nie dostaniesz się na swój wymarzony kierunek, być może będzie to kierunek pokrewny, a w tej chwili mniej popularny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...