Sabina Tea Opublikowano 19 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Witam, chciałam poruszyć taki delikatny temat, więc zwracam się dzisiaj konkretnie do dziewczyn Od niedawna stacjonuje w stolicy i nie bardzo się orientuję, a potrzebuję dobrego ginekologa. Możecie mi polecić kogoś sprawdzonego, z którego jesteście zadowolone? Będę bardzo wdzięczna. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaja Metrowska Opublikowano 19 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Kochana mogę Ci polecić lekarza, do którego sama uczęszczam od dłuższego czasu. Jest to pan doktor Wojciech Głuchowski. Przyjmuje on na co dzień w centrum medycznym WellMed przy ulicy Długiej w Wawie ( z tego co pamiętam we wtorki, sama muszę się do niego wybrać na wizytę kontrolną w najbliższym czasie). Bardzo dobry lekarz, widać ,że z powołania. Miły, troskliwy, co ważne posiada również dużą wiedzę tak więc chętnie odpowie Ci na wszystko o co się go zapytasz. Wizyta trwa odpowiednio długo, nie popędza jak niektórzy inni lekarze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jardania Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Ja też słyszałam, że to bardzo dobry specjalista i jeśli szukacie więcej info na jego temat to tutaj macie link do jego stronki- http://www.ginekolog-warszawa.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aldonka Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Co do tego ginekologa to nie kojarzę, ale jeśli posiada profesjonalne usg genetyczne to chętnie bym się do niego wybrała :-) Słyszałam, że to bardzo ważne badania w ciąży! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Polecam Ci dr Elżbietę Kozłowską, pracuje w Centrum Medycznym Damiana, ale ma też i własną praktykę. W Damianie takie usg o którym piszesz na pewno jest możliwe. Kobitka, fajna, ciepła, troskliwa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilonka22 Opublikowano 5 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Ja chodzę do Kliniki Medica tam przyjmuje dr Anna Gierczyńska bardzo przyjazna i uprzejma. Byłam na kilku wizytach i nie mam zastrzeżeń, udzieliła mi obszernych informacji na temat moich dolegliwości, jak sobie radzić itd... Nie uważam, żeby wizyta u kobiety była gorsza niż u faceta, a tak często się czyta na forach, Pani doktor jest w pełni kompetentna i bardzo serdecznie ją polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 5 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Pierwszy raz słyszę żeby płeć miała znaczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kawa Opublikowano 5 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Za często pewnie u ginekologów nie bywasz, Łukasz... Dla niektórych kobiet ma znaczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 5 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Moja żona chodzi do kobiety akurat bo mężczyzna w jej przychodzni jest akurat beznadziejny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kawa Opublikowano 5 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 No jak beznadziejny, to płeć nieistotna. Byle nie chodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 5 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Znaleźć dobrego lekarza jest bardzo ważne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 5 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Ja tam wolę chodzić do facetów, bo wszystkie kobiety ginekolog na jakie trafiałam pozostawiały wiele do życzenia. Chociaż uważam, że lekarz przede wszystkim powinien być dobry i mieć do nas odpowiednie podejście. Poza tym każdemu co innego jest potrzebne i inaczej odbiera lekarza, bo każdy z nas też jest inny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 5 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Myśle, ze to zależy od lekarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilonka22 Opublikowano 5 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Ja tam wolę chodzić do facetów, bo wszystkie kobiety ginekolog na jakie trafiałam pozostawiały wiele do życzenia. Chociaż uważam, że lekarz przede wszystkim powinien być dobry i mieć do nas odpowiednie podejście. Poza tym każdemu co innego jest potrzebne i inaczej odbiera lekarza, bo każdy z nas też jest inny. Właśnie o tym mówię, tego się naczytałam Dlatego sama miałam dystans zanim umówiłam się do mojej Pani Doktor Wiele kobiet wychodzi z założenia, że panie ginekolog są wredne, niedelikatne i generalnie nie polecają. Ja swoją mogę polecić z czystym sumieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 5 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Moja żona uwielbia swoją Panią Doktor i mimo, że są do niej kolejki a do innego lekarza ma wizytę z dnia na dzień to zawsze czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 6 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Ja teraz mam świetnego doktora i z pewnością nie będę go zmieniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 6 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Moja żona sobie też teraz chwali, ale trzeba się umawiać miesiąc wczesniej na wizytę prywatną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 6 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 U mnie jest podobnie z umawianiem się, też czeka się miesiąc albo czasami więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 6 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 do tych najlepszych lekarzy są kolejki, zawsze nawet prywatnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 6 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 no ja własnie prywatnie tyle czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 6 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 My mamy prywatne ubezpieczenie w jednej z firm i w placówce przyjmuje dwóch lekarzy, do jednego nie ma w ogole kolejki, na drugiego czeka się półtoramiesiąca. To mówi samo za siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Pokutuje takie przeświadczenie, że ginekolodzy są "lepszymi" lekarzami niż ich koleżanki po fachu... nie wiem z czego to wynika, ale o tym słyszałam. Ja tam chodzę do babki i jest świetna, a kolejki do niej też długie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 myslę, że płeć nie ma żadnego znaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewkawe Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Tak samo jak i są dobrzy lekarze tak samo są dobre lekarki i tak samo jedni i drudzy mogą być źli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...