ems8 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Czy mam jakiekolwiek szansę na dostanie sie na Uniwersytet Rzeszowski na kierunek prawo z rozsz hist 60% , polski roz 90% bez napisanego wosu ? Obliczyłam moje punkty wg punktacji i wyszło mi 225 , ale niestety nigdzie nie moge znalesc progów . Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Witaj, pytanie proste, ale odpowiedź niestety nie, a co więcej nie ma na to pytanie w zasadzie odpowiedzi, bo co roku progi się zmieniają. Uniwersytet nie podaje historycznych danych, aby nie wprowadzać w błąd kandydatów tj. aby nie sugerowali się tym co było, bo w zeszłym roku dla przykładu z taką ilością pkt. byłabyś czy byłbyś na liście rezerwowej, a w tym roku np. w pierwszej 10 przyjętych. Oczywiście specjalnie podaję skrajne przypadki:) Radą jest chyba to, że należy spróbować. Wydział Prawa Uniwersytetu Rzeszowskiego jest jednym z lepszych w kraju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...