Złoty Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Mam pytanie. Jakie miasto jeżeli chodzi o AWF i same właściwości miasta polecacie Poznań czy Gdańsk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 14 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Cześć, zarówno Poznań, jak i Gdańsk mają swoje zalety, oba miasta są bardzo duże, dają duże możliwości. Ja osobiście wybrałbym Gdańsk, bo Gdańsk to Trójmiasto, Sopot, Gdynia. Nie wiem czy wiesz, że AWF w Gdańsku mieście się na granicy Gdańska i Sopotu, jest bardzo blisko do morza, więc jest jak spędzać czas wolny. Wiele imprez sportowych i turystycznych, infrastruktura, szybkość przemieszczania się, dostęp do zatoki to na pewno atuty Trójmiasta. Poznań za to, to miasto szybkiego rozwoju gospodarczego, wielkie firmy inwestują tam duże pieniądze, więc w przyszłości łatwo tam znaleźć pracę, do tego dochodzi poziom poznańskich uczelni, o których mówi się w samych superlatywach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 16 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Dziękuję za odpowiedź. Kolejne moje pytanie to gdzie będzie wygodniej dla samego studenta jeżeli chodzi o mieszkanie w danym mieście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 To są świetnie skomunikowane miasta. Warunki i ceny są prawie identyczne w obu, więc ten aspekt jest porównywalny pod każdym względem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 17 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Dobra dzięki za informację. To idąc jeszcze konkretniej myślisz/myślicie, że poziom AWF jest lepszy w Gdańsku czy poznan.studia.net? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...