Skocz do zawartości
Samosia

Malarstwo

Rekomendowane odpowiedzi

Odpowiedzi na swoje pytania znajdziesz na stronie internetowej uczelni, która Cię interesuje :) Egzamin zazwyczaj składa się z dwóch etapów: 1. to tzw teczka a 2. to egzanim z rysunku i malarstwa. Teczka to zbiór prac (raczej o określonych wymiarach), raczej powinno być ok 10 rysunków i ok 10 prac malarskich. Na egzaminie z rysunku rysuje się postać (modela). Niektóre uczelnie dopuszczają rysunek tylko ołówkiem, niektóre dopuszczają także rysunek sepią, kredkami.

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Wypowiedzi z ostatnich 10 dni

• Jaki jest średni miesięczny koszt pozycjonowania strony wraz z copywritingiem? Wiem, że pytam bardzo ogólnie, ale też i dość ogólnej odpowiedzi oczekuję. Czy to jest 200 zł, 1000 zł czy może 5000 zł? Chodzi o branżę edukacja.
    • Ja tak mam od zimna od razu skóra wysuszona i swędzi. Próbowałam już chyba wszystkiego i fortunę na to wydałam nic nie pomagało.... Jednak ostatnio kupiłam mleczko do ciała Isany w Rossmanie, w biało-niebieskim opakowaniu i jest dużo lepiej. Nawet dłonie smaruję nim na noc. Kosztowało niecałe 10 zł bodajże a robi lepszą robotę niż wszystko ,,z wyższej półki" Jeśli nie pomoże, faktycznie warto jest wybrać się do dermatologa. W Krakowie polecam ten gabinet: https://dermed.pl/pl/ Na miejscu powinni Ci pomóc. 
    • Od tygodnia mocno swędząca skóra, w szczególności na łydkach. Brak jakichkolwiek innych objawów. Co polecacie? I czy polecicie również dermatologa, z którym mogę to skonsultować? 
    • Po raz pierwszy słyszę, że dawanie koperty jest obowiązkowe. Byłam na kilku weselach i nigdy nic takiego... A o upodobania zapytaj przyjaciółkę. Trochę mnie dziwi, że określasz tę osobę tak poważnym mianem, a o to, co masz j e j kupić, pytasz osoby obce. Przecież przyjaźń to bliska relacja, więc na pewno każda z Was zna upodobania drugiej. Jeśli szukasz czegoś pamiątkowego na dłużej, polecam pracownię ceramiki z Bolesławca https://andyceramika.pl/ Znajdziesz tutaj piękną ręcznie malowaną ceramikę
  • Najpopularniejsze tematy na forum

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.