piotreq Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Mam pytanie odnośnie konkursu na forum. W regulaminie jest zapis: "Wpisy konkursowe można zamieszczać do 31 października 2013 roku, do godziny 12.00." Po tym terminie, w ciągu wieczora pojawiło się nagle jakieś 200 nowych wpisów (lol) czy one będą brane pod uwagę ? Nie wiem czy konkurs został przedłużony i czy ewentualnie pisać kolejne definicje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domi Opublikowano 4 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Mam pytanie odnośnie konkursu na forum. W regulaminie jest zapis: "Wpisy konkursowe można zamieszczać do 31 października 2013 roku, do godziny 12.00." Po tym terminie, w ciągu wieczora pojawiło się nagle jakieś 200 nowych wpisów (lol) czy one będą brane pod uwagę ? Nie wiem czy konkurs został przedłużony i czy ewentualnie pisać kolejne definicje ? Witam Konkurs nie został przedłużony, tematy i posty dodawane po godzinie 12.00 nie będą brane pod uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...