MarV Opublikowano 1 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 Witam, Zaczęła się już sesja zimowa, ale ze względów na załamanie nerwowe nie jestem w stanie zaliczyć połowy przedmiotów. Czy jest jakaś szansa na otrzymanie dziekanki/ urlopy zdrowotnego na ten semestr? Jestem obecnie na trzecim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 1 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 Tak, najlepiej spotkać się z Dziekanem, wiem, że pandemia i będzie trudno ale spróbuj chociażby umówić się na rozmowę telefoniczną. Jeśli ustnie się zgodzi to później zostaje Ci formalność czyli złożyć wniosek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarV Opublikowano 1 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 W tak przypadku mogę ubiegać się po prostu o dziekankę bez podania przyczyny, czy musiałbym mieć zaświadczenie lekarskie i prosić o urlop zdrowotny? Dzięki z góry za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 1 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 Bez podania przyczyny będzie trudno. Urlop dziekański należy uzasadnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...