Olgierd056 Opublikowano 15 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2021 Szanowni Państwo, piszę do was z nietypowym pytaniem. Aktualnie jestem w dosyć niekomfortowej sytuacji, gdyż byłem zmuszony uciekać ze studiów w Holandii z powodu beznadziejnej sytuacji mieszkaniowej, więc zapisałem się na geografię na UW, co okazało się wielkim błędem. Wcześniej, a mianowicie do końca semestru letniego 2021 studiowałem na kierunku nauczanie języków obcych na UW i mam zdany pierwszy semestr I rok. Czy w takiej sytuacji istnieje procedura/możliwość przeniesienia się z geografii na nauczanie języków obcych na 2 semestr w 2022? Bardzo prosiłbym o odpowiedzi, gdyż aktualnie jestem nieco zagubiony :/. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 16 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2021 Raczej będzie to niemożliwe. Gdybyś miał ukończony cały rok studiów to jak najbardziej byłoby to możliwe. Jeśli nie ukończyłeś 1 roku to właściwie studia powinieneś zacząć od nowa, z tym, że może udałoby Ci się przepisać część zaliczonych przedmiotów. Czym kierowałeś się idąc na geografię? Dlaczego tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...