olgaM Opublikowano 1 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2021 Hej, Nie do końca wiedziałam w którym temacie opisać swój problem. Chodzi o to, że jestem na 3 roku studiów pedagogicznych I stopnia, mój kierunek został zlikwidowany i zmieniono go na jednolite magisterskie. Nie mogłam podejść do obrony i nie mam zaliczonych wszystkich przedmiotów z 6 semestru. Aby możliwa była jakakolwiek kontynuacja muszę przejść na jednolite magisterskie na 3 rok i zaliczyć przedmioty z różnicy programowej. Czy możliwa jest zmiana kierunku na tej samej uczelni jeśli nie zaliczyłam kilku przedmiotów z 6 semestru? (Na magisterskich byłabym na 5 semestrze). Zastanawiam się czy grozi mi skreślenie z listy studentów jeśli i tak chcę zmienić kierunek studiów i iść na 5 semestr jednolitych magisterskich. Z góry bardzo dziękuję za odpowiedź :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 1 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2021 Tak, możesz zmienić kierunek studiów, tylko wówczas dochodzą CI różnice programowe do zaliczenia. Robi się z tego dużo przedmiotów dodatkowo do zaliczenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...