RadekB Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Cześć, aktualnie studiuję elektrotechnikę na politechnice warszawskiej i przyznam, że to chyba jednak nie dla mnie. Do zaliczenia pierwszego roku potrzebuję zdać w sesji wrześniowej przedmiot teoria obwodów i powiem szczerze, że nie wiem czy mi się to uda. Moje pytanie brzmi, czy gdyby nie udało mi się zaliczyć tego przedmiotu to jak by wyglądała sytuacja gdybym chciał się przenieść na inny kierunek, albo w ogóle na inną uczelnię? Startuję wtedy od 0 i mogę próbować prosić o przepisanie ocen z niektórych przedmiotów, które zaliczyłem, czy np. mogę zacząć od 2 semestru, gdyby przedmiotu z pierwszego semestru się pokrywały? I jeszcze czy wtedy przy rekrutacji pod uwagę biorą tylko to jak napisałem maturę( wyniki mam takie sobie), czy też bioą pod uwagę oceny z pierwszego roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Od nowa się rekrutujesz. Brana jest pod uwagę tylko matura. Jeśli chodzi o przepisanie oceń to tylko dobra wola prowadzącego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadekB Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Okej ,a czy gdybym zaliczył ten rok to sytuacja się zmienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Tak, wówczas możesz się przenieść na inną uczelnie ale raczej ten sam kierunek lub pokrewny. Do tego dochodzą różnice programowe do nadrobienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadekB Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Okej, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...