student1515 Opublikowano 19 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 Cześć, ma pytanie związane ze zmianą trybu studiów. Od października mam zamiar studiować na uczelni prywatnej w trybie stacjonarnym. Niestety obawiam, że ze względu na ciężką sytuację w domu rodzice nie będą mogli mnie utrzymywać (w momencie kiedy wybierałem tryb studiów podczas rekrutacji nie wiedziałem, że taka sytuacja będzie miała miejsce i będę zmuszony zmieniać), a ja jednak chciałbym mieć te studia. Wymyśliłem, że zmienię na zaoczne (niestacjonarne) i pójdę do pracy. Chciałbym jednak dowiedzieć się jak to zrobić. Z tego co czytałem to muszę wypełnić wniosek i dać dziekanowi. Ale może lepiej by było gdybym zrobił to jeszcze przed rozpoczęciem studiów, czyli teraz. Próbowałem się skontaktować z moją uczelnią, ale nie odpowiadają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 19 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 Tak, najlepiej zrobić to teraz. Wiele uczelni ma obecnie przerwę która trwa do końca sierpnia. Chociaż większość zamyka się na sam sierpień więc spróbuj tam zadzwonić lub podjechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
student1515 Opublikowano 19 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 Dziękuję za szybką odpowiedź. Dam znać co udało mi się ustalić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...