marta181 Opublikowano 7 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2021 Witam, zastanawiam się nad studiowaniem administracji. Problem polega na tym, iż nie wiem co dalej z tym zrobić, aby praca i zarobki były godne. Może zrobić magistra z innego kierunku? Jak tak to, jak to wygląda? Nigdzie nie mogę znależć informacji jakie to mogą być kierunki... Może coś podyplomowo? Tylko, że tu ta sama sytuacja - nie wiem co to może być... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 7 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2021 A co chciałabyś po tym robić? Studia nie dają pracy a tym bardziej zarobków. Studia dają Ci wiedzę. Czy ten kierunek Cię interesuje i pasjonuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marta181 Opublikowano 7 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2021 Co robić po to dokładni nie wiem, chciałabym poznać możliwości jakie mam np z wyborem magistra czy podyplomowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 7 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2021 Magisterka głównie tylko z administracji. Podyplomowe praktycznie bez ograniczeń. https://studia.pl/kierunki/administracja/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...