Jantr Opublikowano 20 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2021 Czy na zaoczne Finanse i Rachunkowość na Wydziale studia z zarządzania na UW istnieją realne progi punktowe czy "biorą jak leci"? Nie mogę znaleźć żadnych statystyk rekrutacyjnych dla studiów niestacjonarnych z lat poprzednich stąd pytanie (mam 42 pkt według podanego wzoru). Pytanie nr 2 - Czy w waszej subiektywnej opinii jest sens? Mam alternatywę w postaci UTH w Radomiu. Nie ukrywam, że koszta na UW trochę przytłaczają w porównaniu do Radomia ale jeżeli w parze z ceną idzie jakość kształcenia i późniejsze perspektywy to jak najbardziej warto. Pytanie tylko, czy faktycznie tak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 20 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2021 1. Raczej przyjmują wszystkich chętnych 2. Tak, znaczenie dyplomu - sporą roznica https://studia.pl/kierunki/ekonomiczno-biznesowe/finanse-rachunkowosc/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jantr Opublikowano 21 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 Dziękuję za odpowiedź. A jeszcze dopytam - czy UMCS może być w tym przypadku rozważany jako alternatywa dla UW? Jest nieco taniej a w dalszym ciągu o niebo wyższy poziom niż to nieszczęsne UTH... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 21 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 Sam sobie odpowiedziałeś. Niestety, co do UW to wiadomo, że obok UJ jest to najlepsza uczelnia w kraju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...