aloeveramango00@gmail.com Opublikowano 10 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2021 Witam, moja aktualna sytuacja wygląda tak że zamierzam iść na WSB w poznan.studia.net na kierunek związany z finansami, lecz moj wynik z matury z matematyki pdst bedzie wynosił około 80 procent, lecz nie wróżę za dobrze rozszerzenia z matmy.. Czy przyjmą mnie mimo tego wyniku z rozszerzenia? ( polski okolo 40% pdst, ang okolo 80% pdst) Pytam ponieważ nie mogę znaleźć wymagań rekrutacyjnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 10 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2021 Bo ich nie ma. Decyduje przeważnie kolejność zgłoszeń. https://studia.pl/wydarzenie/wyzsza-szkola-bankowa-w-poznaniu-rekrutacja/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloeveramango00@gmail.com Opublikowano 10 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2021 Wybacz za może idiotyczne pytanie, ale co rozumieć przez kolejność zgłoszeń? Chodzi o to że kto pierwszy się zgłosi ten ma pierwszeństwo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 11 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2021 Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...