AnnaHk Opublikowano 25 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 Witam serdecznie Waham się od paru miesięcy nad dwoma kierunkami studiów. Czytałam dużo opinii i słuchałam rad przeróżnych studentów, ale miałam takie wrażenie, że każdy mówi o sobie, a nie patrzy się na moją sytuację. Po pierwsze, chciałabym pracować w banku, nawet pokusiłabym się o analityka danych (już mam upatrzone kursy itp.). Po drugie, nie myślę nawet o aplikacji. Po trzecie, prawo jest ciężkie, a ja mam dość spore problemy zdrowotne. Nie wiem czy przesadzam, ale wolę się upewnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 25 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 A dlaczego administracja skoro chcesz pracować w banku? Analiza danych jak najbardziej, Kierunek ekonomia, FiR. https://studia.pl/kierunki/ekonomiczno-biznesowe/ekonomia/ Administracja to zbliżony kierunek do prawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AnnaHk Opublikowano 25 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...