Klaudynkaka Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Mam taki problem. Najpierw dostałam sie na dziennie studia na UMCS w Lublinie ale potem w dalszych rekrutacjach dostalam sie na Uniwersytet Warszawski. I teraz tak: gdzies wyczytałam , że musze złożyć podanie o rezygnacje na UMCSie jednak strasznie mi nie po drodze w tym czasie do Lublina. Więc nasuwa mi sie pytanie czy bede miala jakies konsekwencje jest nie zrezygnuje z tamtych studii ale okaze sie po prostu ze nie bede chodzic to moze mnie wykresla i bedzie spokoj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 A nie możesz wysłać rezygnacji listem poleconym pocztą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niki Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Powinnaś poinformować o rezygnacji, bo ktoś może na Twoje miejsce wskoczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squarem Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Przepraszam że się wpycham w wątek, ale mam podobny problem. Złożyłem papiery na politechnikę we Wrocławiu oraz w Warszawie. Obecnie jestem w obu uczelniach. Chcę zostać w Warszawie. Też muszę wysyłać jakąś rezygnację do Uczelnie we Wrocławiu? Czy nie jest już trochę za późno mogę mieć potem jakieś problemy z pkt. ECTS ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Małgośka Opublikowano 25 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Przepraszam że się wpycham w wątek, ale mam podobny problem. Złożyłem papiery na politechnikę we Wrocławiu oraz w Warszawie. Obecnie jestem w obu uczelniach. Chcę zostać w Warszawie. Też muszę wysyłać jakąś rezygnację do Wrocławia? Czy nie jest już trochę za późno mogę mieć potem jakieś problemy z pkt. ECTS ? Cześć, wątki są chyba dla wszystkich A co do Twojego pytania, to skoro podejmiesz studia tylko w Warszawie, to rezygnacja w Uczelnie we Wrocławiu nie ma nic wspólnego z punktami ECTS. Myślę, że powinieneś poinformować PWr, że rezygnujesz. Najlepiej tam zadzwonić, do dziekanatu, poinformować i pewnie poproszą, żebyś jakieś pismo złożył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...