piters00 Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Witam, czy można składać dokumenty do 2 uczelni? W 1 jestem rezerwowym i muszę złożyć je 21.08, a w drugiej wyniki kwalifikacji są dopiero 24.08 i jeśli bym się dostał na drugą to czy nie było by problemu, że złożyłem papiery w tej pierwszej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Możesz przenieść papiery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piters00 Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 W obu uczelniach składanie dokumentów kończy się 28.08 (W pierwszej podzielono daty według liter nazwiska dlatego ja muszę 21.08). Bardziej zależy mi na tej, w której jestem rezerwowym, ale nie wiem czy się dostanę. Czy jest możliwość brania dalszego udziału w postępowaniu tam, gdzie jestem rezerwowym, a jednocześnie jeśli się dostanę i złożę papiery do tej drugiej? (będąc rezerwowym muszę złożyć dokumenty ale daty końca składania dokumentów się nakładają, więc wynik czy zakwalifikuje się będąc rezerwowym poznam już po możliwości dostarczenia dokumentów na drugą uczelnię) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piters00 Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 W dniu 18.08.2020 o 19:51, Łukasz napisał: Możesz przenieść papiery. Wie Pan co w wyżej opisanej sytuacji? Złożyć dokumenty do obu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 możesz złożyć dokumenty do obu, a później zrezygnować, tylko sprawdź czy przyjmują kopię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...