joker1309 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Witam, mam taki problem, złożyłem już papiery na studia dzienne jedak bym chciał spróbować złożyć też na lepszą uczelnie, na ten sam kierunek na studia zaoczne. Nie było to możliwe bo są różne terminy. Zostałem przyjęty na studia dzienne, i teraz jak sie reserstruje na studia zaoczne to co mam wpisać w informacji o studiach ? że studiuję czy nie ? przyjęty jestem ale nie studiuję jeszcze i nie wiem jak to wypełnić. Z góry dziękuje za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość milosz Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Skoro jesteś już przyjęty na inną uczelnię, to musisz podać taką informację w formularzu. Niczym to jednak nie grozi, gdyż studia niestacjonarne i tak są płatne, więc cała procedura sprawdzania czy jesteś dopuszczony do "darmowych studiów" Ciebie po prostu nie dotyczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Nie wiem czy dobrze rozumiem, chcesz zrezygnować z tych dziennych? Jeśli dostaniesz się na zaoczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Na studiach zaocznych i tak płacisz, z chęcią Ciebie przyjmą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 A dlaczego chcesz zrezygnować z dziennych studiów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...