jarek77 Opublikowano 7 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 Cześć,w zeszłym roku poszedłem na informatykę-wybierając nie to co mnie interesuje ale to po czym" będę mieć pracę",teraz czuje się wypalony,chciałbym studiować coś co mnie interesuje(na maturze zdawałem rozszerzoną historię-56%,angielski-63% i geografię-28%) jednak chciałbym żeby studia dały mi nie tylko dyplom ale i pożyteczne umiejętności, jak znależć taki kierunek który będzie odpowiedni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 7 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 Głównie po zainteresowaniach, weź pod uwagę również możliwości zatrudnienia ale to w drugiej kolejności. Studia pracy nie dają, a te które dają w miarę pewny etat są poza Twoim zasiegiem, np. lekarski. Jeśli ogarniasz matematykę spróbuj po studiach technicznych, poczytaj, zobacz co Ci się spodoba Polecam CI nasz serwis studia.pl, gdzie masz od razu oferty uczelni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek77 Opublikowano 7 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 Matematykę zdałem 60% z podstawy,myślę o biznesie internetowym np.social mediach czy marketingu internetowym,ale nie wiem czy są takie kierunki studiów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 7 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 Nie ma. Jest to realizowane na zarządzaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek77 Opublikowano 9 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 Mój brat studiuje na polibudzie opolskiej i chwali sobie studia,może niezbyt wymagające( pracuje na 3/4 etatu), ale co sądzisz o tej uczelni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 9 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 Zwykła uczelnie. Nie należy do uczelni topowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek77 Opublikowano 9 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 Na uniwerku we Wrocławiu też jest Podyplomówki z zarządzania jednak z tego co widziałem po statystykach rekrutacji(6 kandydatów na miejsce),nie napawa mnie optymizmem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 9 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 Wynik matury mocno determinuje możliwości. Można próbować na studia niestacjonarne wówczas jest łatwiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...