Kapitan Opublikowano 27 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2020 Witam. Właśnie kończę pierwszy rok studiów inżynierskich i dowiedziałem się że nie dostaniemy indeksów papierowych mamy tylko wpisywane oceny do e-indeksu w wirtualnym dziekanacie dla mnie to nic nie znaczy, bo sam mogę zrobić tabelkę w wordzie wypełnić ją i wydrukować. Dawniej był indeks papierowy i nie było problemu. Jak można uzyskać potwierdzenie zaliczenia przedmiotów które miałem w przeciągu roku czarno na białym które będę mógł pokazywać na innych uczelniach do przepisywania ocen (wybieram się na jeszcze jeden kierunek) jak i do wspominania w przyszłości co i u kogo miałem? Może jest możliwość uzyskania takiego indeksu odpłatnie? Bardzo proszę o wyjaśnienie mi tego szaleństwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 27 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2020 Indeks nie jest do niczego potrzebny. Spis zaliczonych przedmiotów z ocenami otrzymasz w dziekanacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Opublikowano 27 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2020 Ale kiedy go dostanę? Muszę się upomnieć o taki wykaz czy dostanę go automatycznie po zaliczeniu wszystkich przedmiotów na koniec roku, bo po pierwszym semestrze nic nie dostałem mało tego to nawet nie mam już dostępu do ocen z pierwszego semestru w tym super hiper internetowym indeksie pokazuje tylko bieżący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 27 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2020 Tylko na wniosek Dodatkowo nikt nie musi Ci na nowym kierunku tych ocen przepisać. To tylko dobra wola prowadzącego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Opublikowano 27 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2020 Wiem ale z pustymi rękami nie mogę iść. Rozumiem że jak złożę ten wniosek to za pierwszy semestr też dostanę taki spis nic mi nie przepadło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 27 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2020 Otrzymasz spis przedmiotu z zaliczonego roku studiów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...