KaSiA.mako Opublikowano 22 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 Hej Potrzebuję jakieś strony internetowej albo jakieś platformy, gdzie mogę znaleźć jakieś książki w pdf? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JVC 231 Opublikowano 22 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 Ja podczas studiów korzystałem z chomikuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robrob00 Opublikowano 28 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 Na google po prostu wpisz potrzebny tytuł i niestety trzeba szukać, żeby takie rzeczy znaleźć, jeśli chcesz mieć za darmo Ewentualnie na pewno w Twojej bibliotece jest opcja, żeby zeskanować potrzebną książke (u mnie to wychodzi ok 10gr za stronę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal12 Opublikowano 14 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2020 bardzo ciekawe informacje dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...