amazingfreak Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Witam! Nie każdy ma bogatych rodziców, sponsora, ale każdy ma internet. Każdy moze wejść na paytask.pl i zacząć zarabiać. Piszecie posty, a za to dostajecie pieniądze. Brzmi fajnie, co nie?? Sprawdźcie i doróbcie troche kasy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zak Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Nie wiedziałem, myślałem, że sytuacje ratuje kredyt studencki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg91 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 dziwne te wpisy… człowiek po tytule wątku się spodziewał jakichś merytorycznych porad albo obiektywnego info o kredycie studenckim (ja taki w pko rozważam), a tu tak średnio…:/ ktoś ma/brał/będzie brał? coś ktoś podpowie? Bo ja się doczytałem, że jak będę w jakiejś tam grupie najlepszych to mi część umorzą, co jest fajne, ale jak patrzę na swoją motywację na ten moment to szanse widzę umiarkowane na taki oszałamiający rezultat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 http://forum.studia.net/topic/1743-czy-dostane-i-w-jakiej-wysokosci-kredyt-studencki-na-zaocznych/?hl=%2Bkredyt+%2Bstudencki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agaposzek Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Dobrym sposobem na dodatkowe pieniądze są też stupendia - fakt, stypendium rektora jest trudniej zdobyć, ale nie jest to niemożliwe. Wystarczy poświęcić trochę więcej czasu na naukę bądź na zajęcia dodatkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biskupski Opublikowano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Polecam sobie wyliczyć na kalkulatorze kredytów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...