gaba0119 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Witajcie . Wybieram się na kierunek Finanse i Rachunkowość ale bardzo się obawiam , ze mogę sobie dać rady z matematyką. Może studiuje lub studiował ktoś z pośród czytających właśnie ten kierunek i mógłby mi powiedzieć czy jest to typowo matematyczny kierunek czy tak tylko się wydaje ? Jest teoria ? I chyba najważniejsze czy majca jest ciężka ?Dziękuje serdecznie za wszystkie odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Wszystko zależy jaką uczelnię chcesz wybrać. Jak wiesz, te same kierunki studiów są różnie prowadzone. Poczytaj sobie o kierunku i gdzie można studiować http://www.kierunki.net/finanse-i-rachunkowosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Napisz, co i gdzie chcesz wybrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaba0119 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Jestem z Krakowa więc chciałabym się wybrać na Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 studiuj matmę jest, statystyka jest i oba przedmioty nie należą do najłatwiejszych, ale jak ktoś ciężko pracuje to sobie z tym poradzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kirkazz Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 uniwersytet ekonomiczny w krakowie jest naprawdę jednym z lepszych jeśli chodzi o finanse i rachunkowość, napewno dobrze wybierasz, moja siostra tam studiowała i jak najbardziej miło to wspomina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość natali123 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Jestem z Krakowa więc chciałabym się wybrać na Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie hello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...