mined1@wp.pl Opublikowano 26 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 Witam. Czy jest ktoś, kto studiował/studiuje prawo, najlepiej w poznan.studia.net? Albo czy jest ktoś w stanie rozjaśnić mi podane progi punktowe, na uczelni która mnie interesuje? Bo albo jestem głupi albo nie wiem.https://rekrutacja.amu.edu.pl/kierunki-studiow/prawo,374 Co waszym zdaniem jest tu brane pod uwagę? Bo mi tu wygląda to tak jakby brali pod uwagę tylko 3 przedmioty, a zawsze słyszałem, że jak chce się iść na prawo to żeby zaliczać historię i WOS, żeby więcej punktów dostać. Jest ktoś w stanie mi pomóc? Jeśli piszę w złym dziale to przepraszam, i proszę o przeniesienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 26 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 To są dane z ubiegłego roku. Faktycznie biorą wos lub historię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mined1@wp.pl Opublikowano 26 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 29 minut temu, Łukasz napisał: To są dane z ubiegłego roku. Faktycznie biorą wos lub historię. Czyli, że będą przeliczać na punkty wyniki z polskiego, angielskiego, matematyki i historii lub wosu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 26 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 Polski, angielski, historia lub matematyka lub wos. Nie stosuj cytatu post pod postem bo wiem co napisałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mined1@wp.pl Opublikowano 26 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 Ok. To bez sensu, po co w takim razie pisać rozszerzenie z czegoś, skoro możliwe, że matematyka pójdzie mi lepiej niż owe rozszerzenie i nie będę miał liczonych punktów z tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...