121212 Opublikowano 8 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 Witam, mam pytanie co do egzaminu z fizyki, który wygląda tak, że dostajemy hasło, np. termodynamika i musimy napisać wszystko co wiemy na ten temat. I teraz moje pytanie, jak wybrać te najważniejsze informacje, wzory itp. i skąd najlepiej je wziąć? Wikipedia, książki? Jak myślicie, a może wiecie z doświadczenia, czy trzeba dawać szczegółowe opisy czy wystarczy ogólnie parę zdań? Ogólnie co i jak napisać, żeby dostać 3 haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JVC 231 Opublikowano 9 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 W skrócie napisał bym co to jest i naczyń polega głównie skupił bym się na wzorach przynajmniej tego u mnie wymagali na fizyce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal12 Opublikowano 14 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2020 bardzo ciekawe informacje dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...