floralys Opublikowano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 Cześć, Pare dni temu pisałam egzamin na studiach zaocznych, na który miałam wrażenie że nie jestem przygotowana i byłam pewna na 99 procent że uzyskam z niego ocene niedopuszczajacą. Pan profesor po zakończonym egzaminie oznajmił, że wyniki zostaną opublikowane w elektronicznym indeksie jeszcze tego samego dnia. Tak też się stało jednak ku mojemu zdziwieniu w moim indeksie została wpisana ocena bardzo dobra, co jest niemożliwe ponieważ egzamin był napisany przeze mnie na ocenę max 3, a najprawdopodobniej go nie zdałam. Moja pierwsza myśl była taka, że mi się upiekło. Z biegem czasu jednak zaczynam mieć coraz większe wątpliwości, że ta niezgodność może kiedyś wyjść. Jak myślicie co powinnam zrobić?Napisać do Pana profesora I wyjaśnić całą sytuację, czy udawać nieświadomą I liczyć na to że nic nie wyjdzie na jaw? Czy mogę ponieść później jakieś konsekwencje z tego tytułu? Bardzo proszę o pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 Raczej żadnych konsekwencji nie poniesiesz. Myślę że nie ma sensu w tym wypadku wychylac się przed szereg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...