werror404 Opublikowano 23 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 Hej, potrzebuję rady, a mianowicie, studiowałam I rok finanse i rachunkowość na jednej uczelni, na II rok przeniosłam się na inną i zostały mi przepisane oceny z tamtego roku. Mam parę różnić programowych, ale one wynikają z innej nazwy przedmiotu, sylabusy są identyczne i mam taki problem że teraz mam przedmiot, który już miałam na tamtej uczelni i wykładowca nie chce przepisać mi oceny, myślicie, że warto iść z tym 'wyżej' czy jeśli wykładowca się już nie zgodził to po ptakach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JVC 231 Opublikowano 23 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 Raczej wyżej już z tym nic nie zrobią to jest dobra wola wykładowcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 23 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 Dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...