Bombel Opublikowano 28 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 Cześć, mam na imię Kuba i jestem w klasie maturalnej. Szukam swojego kierunku studiów. Jestem na profilu matematyczno-geograficznym i zastanawiam się nad gospodarką przestrzenną i odnawialnymi źródłami energii. Zastanawiam się jak z matmą na tych kierunkach, na politechnice podejrzewam jest bardzo ważna. Nie jestem z niej dobry. Zdaje tylko podstawe. Z rozszerzeń geografie i angielski. Szukam kogos kto moglby mi troche nakreślić obraz tych kierunków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 28 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 A to ciekawe bo przedatawiles się jako "przyszły kierunek studiow". Dział przedstaw się nie służy do opisywania problemów. Proszę pisać w odpowiednich działach. Przenoszę. Poczytaj forum bo o tych kierunkach już było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...