ktośtam Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Cześć. Jestem na pierwszym roku logistyki. Nie zdałem sesji z jednego przedmiotu. Złożyłem podanie o warunkowe przeniesienie na drugi semestr. Jak myślicie, w jakim terminie mogę oczekiwać egzaminu poprawkowego? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Hej, zwykle to pewnie około 2 miesiące ale to jest bardzo indywidualna sprawa i wszystko zależy od Wydziału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ktośtam Opublikowano 28 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Hej, zwykle to pewnie około 2 miesiące ale to jest bardzo indywidualna sprawa i wszystko zależy od Wydziału Dzięki za szybką odpowiedź, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ktośtam Opublikowano 28 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Przy okazji mam jeszcze takie pytanie... Czy orientujecie się może czy u Was już na pierwszym semestrze dużo osób wykorzystało ''warunek'' ? Jak nie macie informacji co do pierwszego semestru, to może jak to jest w kolejnych semestrach? Czy jest to powszechne czy raczej jest to bardzo rzadko spotykane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Rzadko spotykane, zdarzają sie warunki na pierwszym roku bo bywa najtrudniejszy ale w niżu demograficznym to rzadko spotykane. Cześciej w drugim semestrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...