budownictwo Studia niestacjonarne
dodany przez
agtxd98, w Dziekanat i organizacja studiów
-
Podobna zawartość
-
Przez Stevienski
Dzień dobry!
Jestem obecnie po skończonych studiach z ekonomii oraz Logistyki. Posiadam tytuł Licencjata z ekonomii oraz magistra z Logistyki.
Przez ostatnie lata zarządzałem projektami budowlanymi, zarówno w Polsce jak i za granicą, przyznaje złapałem bakcyla i bardzo mi się spodobało. W związku z tym chciałbym zdobyć odpowiednie kwalifikacje, co za tym idzie również uprawnienia budowlane.
Nadal jednak pracuję, na dosyć stresującym oraz czasochłonnym stanowisku.
Zgłaszam się więc z zapytaniem, czy znają Państwo kierunki budowlane w trybie zaocznym, najlepiej dodatkowo ONLINE, tak aby poza zdobyciem tytułu inżyniera móc jednocześnie kontynuować przygodę zawodową?
Pozdrawiam!
-
Przez powerfullspace
Hejka, co myślicie o tym kierunku?
Połączenie wiedzy z tych dwóch dziedzin tak mocno ze sobą związanych wydaje się być interesujące.
Pytanie natomiast brzmi, gdzie takie osoby mogłyby później pracować? Może znacie jakieś przypadki?
Czy ten kierunek przydałby się w przyszłości? Pytam o opinię, bo w internecie jest wiele informacji, no ale cóż z naszymi realiami?
Sobie myślę, że nawet w pracy ze sztuczną inteligencją taka wiedza akademiczna mogłaby się przydać.
Co sądzicie?
-
Przez powerfullspace
Hej, czy ktoś może studiuje obecnie psychologię na UMCSie w Lublinie?
Jak Wam podoba się ten kierunek? Czy jesteście zadowoleni ze studiów?
Czy może wiecie, jakie są dalsze specjalizacje? Czy jest możliwość wybrać kierunek neuropsychologii? Jeśli tak, to w jaki sposób?
Dzięki za odpowiedź!
-
Przez dora110
Jakie są wszystkie plusy i minusy studiów dziennych (stacjonarnych) i zaocznych (niestacjonarnych), o których musimy wiedzieć?
-