Logistyka AM Szczecin czy dowodzenie AszWoj?
dodany przez
Krzysztof12345, w Logistyczne
-
Podobna zawartość
-
Przez Licealista520)
Cześć, kończę liceum i mam indeks na różne uczelnie, między innymi na SGH. Zastanawiam się czy warto, oraz mam parę pytań. Czy faktycznie są takie dobre perspektywy (np. po fir)? Jakie są zarobki po studiach? Czy łatwo wyjechać na erasmusa np. do Azji?
Proszę, piszcie tutaj albo na adres:
Dzięki za odpowiedzi
-
Przez Licealista520)
Cześć, kończę liceum i mam indeks na różne uczelnie, między innymi na SGH i na UW, np. na prawo, które także mnie interesuje. Czy da się połączyć te dwa kierunki? Czy jest to możliwe? Czy jest dogodny dojazd z budynku SGH na stare miasto? Czy takie połączenie może realnie zwiększyć zarobki w przyszłości?
Jeżeli ktoś ma jakieś informacje, albo sam tak studiuje to proszę, piszcie tutaj albo na adres:
Dzięki za odpowiedzi
-
Przez Kxpl
Cześć,
Man pytanie. Jestem w technikum na kierunku technik informatyk w dość małym mieście. Po liceum zamierzam iść na studia w Warszawie, i tu 1 pytanie
1. Gdzie mogę najlepiej iść na studia informatyczne w Warszawie poza wat?
2. Czy sie opłaca
3. Jaka dzielnica? Według mnie chyba Mokotów lub Żoliborz
4. Jakie mniej więcej są koszty utrzymania
Dzięki za odpowiedzi, dodam że chce się przenieść na stałe.
-
Przez Wiktoria__
Bardzo proszę o pomoc, pilne!!
Gdzie od października 2021 roku w Warszawie, mogę studiować kierunek praca socjalna zaocznie?
Dziękuję za pomoc
-
Przez zefir
Jeżeli studiujesz w Warszawie albo właśnie wybierasz się tutaj na studia, będziesz szukać mieszkania, pokoju, apartamentu na dzień tydzień miesiąc czy rok, daj nam znać. Projekt HostingWarsaw tworzony przez studentów dla studentów, zwłaszcza uczestników programu Erasmus, by oferować komfortowe mieszkania do wynajęcia w samym sercu Warszawy, natychać wynajmy duchem polskiej gościnności i otwartości na poznawanie nowych kultur. zobacz naszą stronę HostingWarsaw - apartamenty do wynajęcia na elastycznych warunkach i skontaktuj się z nami, powiedz gdzie studiujesz i co, opowiedz o swoich oczekiwaniach i znajdziemy dla ciebie świetny pokój, mieszkanie apartament do wynajęcia w warszawie.
-