Skocz do zawartości
Pegaz

Blog Edukacyjny dla Studentów. Praca promocyjna –strukturalizacja i formatowanie

Rekomendowane odpowiedzi

post-2777-0-71425200-1374570830_thumb.pnZapraszamy wszystkich Studentów na blog poświęcony konstrukcji pracy promocyjnej: dyplomowej, inżynierskiej i magisterskiej.

Znajdziecie Państwo na nim wskazówki dotyczące strukturalizacji materiału pracy promocyjnej i formatowania tekstu: http://pegazedukacja.blogspot.com

Garść porad w jednym miejscu.

Zapraszamy!

Pegaz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przydatny wpis, zwłaszcza dla osób, które dopiero stoją przed zadaniem napisania pracy.

Ja również zapraszam na bloga, co prawda dopiero startuje, ale mam nadzieję, że studenci z Wrocławia znajdą tam kilka przydatnych informacji: http://magisterskiestudia.wordpress.com/ 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Podobna zawartość

• Przez Wiktoria__
      Witam,
      jestem przed rozpoczęciem pisania pracy licencjackiej. Promotor prosił, aby wysłać mu PLAN PRACY. 
      Nie wiem jednak co on ma zwierć, ma on być na zasadzie spisu treści? Na czym to polega? Czy jest ktoś, kto pisał taki plan i jest w stanie podpowiedzieć? 
      Bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuję. 
    • Przez Wiktoria__
      Proszę o podpowiedź.
      Chcę pisać pracę licencjacką na temat uzależnień i przemocy w rodzinie. Zaproponowałam prmotorowi temat "Skutki uzależnień i przemocy w rodzinie". Temat mam zawęzić i nie mam pomysłu jak to zrobić. Jak można zawęzić temat pracy lub napisać bardzo podobną. Bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuje. 
    • Przez Dario
      Oferuję formatowanie prac naukowych zgodnie z wymogami Państwa uczelni.
      Posiadam ponad 20-letnie doświadczenie w pracy z edytorem Word.
      Jeśli Chcesz aby Twoja praca spełniała wszystkie formalne zalecenia uczelni to Zadzwoń lub Napisz.
      Wspólnie ustalimy zakres prac oraz korzystne warunki realizacji.
      Praca z tekstem nie jest dla mnie wyłącznie dodatkowym zajęciem to także moja profesja.
      Zapraszam Dariusz

• Przez Selena24
      Za 2 dni bronię mojej pracy dyplomowej.
      Trochę się denerwuje, ponieważ w komisji jest mój poprzedni promotor.
      Chciałabym wiedzieć czy wystarczy odpowiedzieć dobrze na pytania dotyczące pracy dyplomowej aby zaliczyć egzamin dyplomowy na 4 ?
      Sama dostałam termin obrony na 6 dni przed obroną.
      Czy po prostu zaliczą mi obronę tak czy siak?
      Dodam, że pracę pisałam sama.
      Sama praca została oceniona na 4 zarówno przez recenzenta jak i mojego aktualnego promotora.
    • Przez patrycja19977
      Cześć!

Byłabym wdzięczna za uzupełnienie mojej ankiety do pracy magisterskiej na temat nowotworów jajnika 

https://forms.gle/4WipfKrBHZi98fR59

Z góry dziękuję!

• Wypowiedzi z ostatnich 10 dni

• Może Ci być cieżko wyjechać po studiach, jeśli chcesz pracować w zawodzie. Warto jednak dodatkowo wziąć pod uwagę wyjazd na studia za granicę lub po prostu przebranżowienie się Dużo zależy do tego, czy chcesz wyjechać na stałe za granicę, czy zależy Ci na tym, aby po prostu sobie dorobić, a później wrócić do Polski. Moja znajoma zdecydowała się na wyjazd na kilka lat za granicę jako opiekunka do osób starszych, dzięki temu udało się jej zarobić szybciej kwotę, której potrzebowała. Wiem, że wyjeżdzał i była bardzo zadowolona
    • Słyszeliście o takim kierunku? Co o nim myślicie?
    • Jeśli chcesz połączyć filozofię z psychologią, to w Krakowie na Uniwersytecie Pedagogicznym jest kierunek "Filozofia rozwoju osobowego z elementami psychologii". 
    • Taki kierunek może pomóc rozwinąć umiejętności miękkie, rozumienie człowieka i jego potrzeb, co może przydać się np. w coachingu, przy organizacji szkoleń dla pracowników firm albo w marketingu. Poza tym AI może nauczyć się programować, malować, śpiewać, żonglować, jeżdżąc na łyżwach i wykonując arię operową, wypełniać tabelki w excelu itp., ale nigdy nie zrozumie w pełni człowieka. To nasza najbardziej ludzka umiejętność i dlatego warto w nią zainwestować. Polecam artykuł o podobnym "niepraktycznym" kierunku: filozofii. https://rynekpracy.pl/artykuly/czy-warto-zatrudnic-filozofa
  • Najpopularniejsze tematy na forum

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.