-
Podobna zawartość
-
Przez Wiktoria__
Witam,
jestem przed rozpoczęciem pisania pracy licencjackiej. Promotor prosił, aby wysłać mu PLAN PRACY.
Nie wiem jednak co on ma zwierć, ma on być na zasadzie spisu treści? Na czym to polega? Czy jest ktoś, kto pisał taki plan i jest w stanie podpowiedzieć?
Bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuję.
-
Przez Wiktoria__
Proszę o podpowiedź.
Chcę pisać pracę licencjacką na temat uzależnień i przemocy w rodzinie. Zaproponowałam prmotorowi temat "Skutki uzależnień i przemocy w rodzinie". Temat mam zawęzić i nie mam pomysłu jak to zrobić. Jak można zawęzić temat pracy lub napisać bardzo podobną. Bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuje.
-
Przez Dario
Oferuję formatowanie prac naukowych zgodnie z wymogami Państwa uczelni.
Posiadam ponad 20-letnie doświadczenie w pracy z edytorem Word.
Jeśli Chcesz aby Twoja praca spełniała wszystkie formalne zalecenia uczelni to Zadzwoń lub Napisz.
Wspólnie ustalimy zakres prac oraz korzystne warunki realizacji.
Praca z tekstem nie jest dla mnie wyłącznie dodatkowym zajęciem to także moja profesja.
Zapraszam Dariusz
-
Przez Selena24
Za 2 dni bronię mojej pracy dyplomowej.
Trochę się denerwuje, ponieważ w komisji jest mój poprzedni promotor.
Chciałabym wiedzieć czy wystarczy odpowiedzieć dobrze na pytania dotyczące pracy dyplomowej aby zaliczyć egzamin dyplomowy na 4 ?
Sama dostałam termin obrony na 6 dni przed obroną.
Czy po prostu zaliczą mi obronę tak czy siak?
Dodam, że pracę pisałam sama.
Sama praca została oceniona na 4 zarówno przez recenzenta jak i mojego aktualnego promotora.
-
Przez patrycja19977
Cześć!
Byłabym wdzięczna za uzupełnienie mojej ankiety do pracy magisterskiej na temat nowotworów jajnika
https://forms.gle/4WipfKrBHZi98fR59
Z góry dziękuję!
-