Skocz do zawartości
Jaslodowy

Stand-Up

Rekomendowane odpowiedzi

Jakich stand-upowców polecacie. Jak dla mnie genialne są występy Rafała Paczesia. Szczególnie jego program "Puder do cery zimnej". No geniusz.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Poza Rucińskim i Gizą, to jeszcze Nowaczyk się zaczyna trochę rozkręcać, bo inni to według mnie po prostu nie mają do tego głosu i charakteru

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Bry :D

 

stand - up w Polsce to nowy gatunek. Wielu próbuje w nim swoich sił, z różnym efektem....

 

Teraz Adam Małczyk Formacja Chatelet również spróbuje swoich sił na deskach stand -up'owych.

Wybieram się zobaczyć. 

Jak ktoś jest z Krakowa i jest zainteresowany (https://www.facebook.com/events/2317011121951265/)

 

Pozdrawiam :D

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Mieszko Minkiewicz też jest świetny. Polecam jego materiał "Hihilista" na YouTube :)

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Miło się Gizy słucha, na polskiej scenie można nazwać go stand-uperem, który w swoich występach poza "śmieszkowaniem" wnosi pewien przekaz. 

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Bartosz Zalewski, przemawia bardzo mocno do mnie jego abstrakcyjny humor :P

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.




  • Wypowiedzi z ostatnich 10 dni

    • Ja niestety póki co mieszkam w wynajmowanym mieszkaniu, dlatego jeszcze trochę minie zanim zacznę aranżować swoją kuchnię. Jednak już teraz mam kilka wizji, polecam założyć konto na pinterest, zszywka albo czymś podobnym. Wszystko co wpadnie mi w oko zapisuję na swojej tablicy i jak przyjdzie odpowiedni czas to będę miała gotowe inspiracje - a dodatkowo motywuje mnie to do pracy, bo jednak mieszkanie na swoim to zazwyczaj jedynie kwestia finansowa. 
    • Sushi uwielbiam, jednak dla mnie poza jedzeniem w tym przypadku, ważny jest również rytuał - rozłożenie sushi na ładnym talerzu, miseczka z sosem sojowym, wasabi, imbir i oczywiście pałeczki. Jedzenie na szybko w przerwie niestety akurat temu nie sprzyja, zresztą zgodnie z japońskim zwyczajem lubię się delektować i powoli jeść.    Wracając go głównego wątku, ja często przygotowuję sobie sałatki - szybkie, pożywne i smaczne. Jak mam świeże pieczywo to lubię bagietkę zrobić bagietę pełnoziarnistą na wypasie, coś jak w Subway'u. W sezonie - a już coraz bliżej - lubię koktajle warzywne, kilka przepisów, które polubiłam można znaleźć na https://soestetic.pl/koktajle-warzywne-przepisy. Koktajl do taka skondensowana forma witamin i minerałów, także jak ktoś nie za często jada warzywa to naprawdę warto. 
    • Pierwsze co mi się skojarzyło, pisząc odpowiedź akurat na forum w temacie studiów to "Praktykant". Pokazuje, że w pracy nie liczy się wiek czy dyplomy, a ważniejsza jest sumienna praca, wychodzenia poza zakres swoich obowiązków i otwartość.
    • Warto kierować się nie tylko zarobkami, ale i zainteresowaniami czy predyspozycjami. Prawda jest taka, że sam papier rzadko kiedy pracę - jeśli już to w przypadku kiedy mamy doświadczenie, a potrzebujemy go do awansu bo takie są wymagania kierownictwa. Rynek ceni specjalistów, a nim można zostać po każdym kierunki, jeśli poza programem studiów robi się coś więcej.
  • Najpopularniejsze tematy na forum

×

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.