formatowanie Formatowanie prac dyplomowych
dodany przez
endriu, w Zareklamuj swoje usługi
-
Podobna zawartość
-
Przez Dario
Oferuję formatowanie prac naukowych zgodnie z wymogami Państwa uczelni.
Posiadam ponad 20-letnie doświadczenie w pracy z edytorem Word.
Jeśli Chcesz aby Twoja praca spełniała wszystkie formalne zalecenia uczelni to Zadzwoń lub Napisz.
Wspólnie ustalimy zakres prac oraz korzystne warunki realizacji.
Praca z tekstem nie jest dla mnie wyłącznie dodatkowym zajęciem to także moja profesja.
Zapraszam Dariusz
-
Przez asusul
Od kilku lat zajmuję się korektą edytorską gotowych prac licencjackich i magisterskich. Jeśli się na tym nie znasz, pomogę Ci w jej formatowaniu wg. wymogów edytorskich twojej uczelni, lub ogólnie przyjętych jeżeli nie są narzuconych przez uczelnię. Jeśli masz problemy z "formatowaniem tekstu", Wordem, Excelem, edycją tabelek, wykresów, lub też nie masz po prostu na to czasu, a chcesz żeby twoja praca wyglądała elegancko i profesjonalnie to chętnie posłużę Ci w tym swoją wiedzą.
TANIO! SZYBKO! PROFESJONALNIE!
Masz do mnie pytania? Chcesz wiedzieć więcej szczegółów, czego będzie dotyczyło formatowanie - pisz śmiało! Szybko odpowiadam.
UWAGA: Nie oferuję usług związanych z pisaniem prac zaliczeniowych ani dyplomowych. Nie wpływam w żaden sposób na tekst pracy, merytorykę, zawartość pracy. Nie piszę, ani nie pomagam w pisaniu takich prac. Proszę do mnie w tej sprawie nie pisać.
-
Przez bluesinthenight
Pomagam w przygotowaniu prac magisterskich, licencjackich i podyplomowych.
Korekty formatowania, stylistyczne, merytoryczne
Mam wieloletnie doświadczenie w tworzeniu tekstów a także w profesjonalnej korekcie.
Znam się na tworzeniu analiz, dyskusji wyników, profesjonalnej metodologii.
Zakres kierunków:
• Prawo
• Zarządzanie
• Bankowość
• Marketing
• Ekonomia
• Finanse i Rachunkowość
• Administracja
• Bezpieczeństwo narodowe i wewnętrzne
• Bezpieczeństwo i Higiena Pracy
• Turystyka i Hotelarstwo
• Reklama
• Politologia
• Logistyka
• Pedagogika
• Public relations
• Socjologia
• Psychologia
• Zarządzanie zasobami ludzkimi
• Dziennikarstwo
• Europeistyka
Dodatkowo również kierunki na studiach podyplomowych
Czekam na kontakt i zapytania
doradcamgr@gmail.com
-
Przez Pegaz
Zapraszamy wszystkich Studentów na blog poświęcony konstrukcji pracy promocyjnej: dyplomowej, inżynierskiej i magisterskiej.
Znajdziecie Państwo na nim wskazówki dotyczące strukturalizacji materiału pracy promocyjnej i formatowania tekstu: http://pegazedukacja.blogspot.com
Garść porad w jednym miejscu.
Zapraszamy!
Pegaz
-
Przez Natalia
Jakie są Wasze porady dotyczące samego procesu twórczego nad pracą mgr?
Moim zdaniem bardzo ważne jest stworzenie dobrego, rozbudowanego konspektu, do którego zawsze możemy wrócić, żeby powrócić do prawidłowej koncepcji pracy, bo wiele razy można się zagubić.
-