Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0
-
Podobna zawartość
-
Przez Kasia1999
Witam wszystkich serdecznie, mam dość nietypowe pytanie, ale strasznie mnie to ciekawi i mam nadzieję, że zaspokoicie moja ciekawość. Już od kilku znajomych i gdzieś w internecie przewinęło mi się, że istnieją urządzenia, które potrafią odczytać dane z chipa znajdującego się na legitymacji studenckiej i w szybki sposób udowodnić czy ta osoba posiada status studenta czy też nie. Czy to prawda, że istnieje taki "skaner" i że niektórzy kontrolerzy kolei czy transportu miejskiego są w nie wyposażeni czy to jakaś bujda? Spotkaliście się kiedyś z czymś takim? Pozdrawiam i z niecierpliwością czekam na odpowiedź, bo dało mi to do myślenia..
-
Przez szczepann
Darmowy starter T-mobile i bezpłatna wysyłka z usługą 20 GB internetu przez 7 dni (ważny do 31 sierpnia 2017 roku).
wejdź na stronę Odbierz starter 20 GB i przetestuj internet mobilny w LTE przez 7 DNI za DARMO - T-MOBILE następnie kliknij „Zamów” podaj adres, na który ma przyjść przesyłka ze starterem REGULAMIN
Pozdrawiam
-
Przez szczepann
Cześć,
do 2. lipca można zdobyć zwrot kasy za pudło lodów firmy Algida.
Aby go otrzymać należy:
Kup dowolny smak lodów Big Milk w pudełku ze świeżym mlekiem - pamiętaj o paragonie!
Zgłosić się do promocji do 2 lipca 2017 na stronie: https://www.wyprobujbigmilka.pl/
Zarejestrować paragon oraz wypełnić formularz potrzebny będzie skan lub zdjęcie paragonu.
Dodatkowe info: Zwrot otrzyma pierwszych 10000 poprawnie złożonych paragonów. Pieniądze powinniśmy otrzymać do 21 dni. Kwota zwrotu nie może być większa niż 14.99zł
Regulamin: https://www.wyprobujbigmilka.pl/regulamin.pdf
Smacznego!
Pozdrawiam
-
Przez Uniwersytet Zielonogórski
Grono profesorskie dzieli się na "belwederskich" z tytułem przyznawanym przez Przeydenta RP oraz doktorów habilitowanych, którzy zatrudnieni są na danej uczelni na stamowisku profesorskim.
Na Uniwersytecie Zielonogórskim pracuje w sumie 281 profesorów, czyli tzw. samodzielnych pracowników naukowych. Mamy na naszej uczelni 86 profesorów tytularnych i 175 profesorów UZ. Już niedługo Prezydent Miasta Zielona Góra, Janusz Kubicki wręczy nagrody specjalne trzem naszym profesorom, którzy tytuł naukowy uzyskali w minionym roku akademickim. Zobacz na jakich wydziałach UZ pracuje najwięcej profesorów tytularnych.
-