Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0

Speaking Teacher - do nauki angielskiego, niemieckiego lub rosyjskiego
dodany przez
Mariusz123, w Zareklamuj swoje usługi
-
Podobna zawartość
-
Przez dora110
Ponoć egzamin z języka obcego na koniec 1. stopnia studiów ma być na poziomie B2. Zatem jaki poziom nauki języka angielskiego wybrać? B1 czy B2? Czy podłam B2? Albo czy B1 to nie będzie za mało, żeby się przygotować do egzaminu końcowego? W liceum mieliśmy podręcznik A2/B1. Moje wyniki z matury z angielskiego to podstawa na 84% i rozszerzenie na 58%. Proszę o poradę.
-
Przez XDDDDDDD
Czy rozszerzenie angielskiego ma jakikolwiek wpływ na punkty z niego które wliczają się do rekrutacji? Na stronie z formułą do obliczania punktów nic nie znalazłem, ale strona rekrutacyjna która sama oblicza punkty bierze to pod uwagę przy wyborze kierunku informatycznego na MiNi
-
Przez Dawidn28
Witam jestem Dawid. Szukam jedna lub dwie osoby do wykonywania wycen, materiałów i wykonania, przetargów. Jest to dodatkowe zajęcie a całe szczegóły odmowie z zainteresowanymi osobami.
-
Przez magdab
Posiadam certyfikat DSD II, który podobno zwalnia z zajęć językowych na studiach. Czy ktoś wie, jak to wygląda? Czy mam to podać przy rejestracji czy dopiero zanieść wraz z dokumentami? W szczególności interesuje mnie Uniwersytet Warszawski.
-
Przez patrycja3476
Jeśli ktoś studiuje filologię angielską i ma troszkę czasu, to polecam wypełnienie quizu (tylko odpowiedzi a,b,c) do mojej pracy licencjackiej.
https://samequizy.pl/beliefs-about-language-learning/
-