Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0
Zwrot opłaty za semestr
dodany przez
Oliwia123, w Dziekanat i organizacja studiów
-
Podobna zawartość
-
Przez Azjatahaha
Część.
Mam pytanie czy jestem w stanie odzyskać pieniądze po skreśleniu z listy studentów ?
Sytuacja wyglądała tak że uczelnia skreśliła mnie z listy studentów za brak postępów w nauce . Po dacie skreślenia dostałem pismo o zapłaceniu ostatniej raty za semestr. Gdy nie opłacę w danym terminie sprawa zostanie skierowana na drogę sądową . Czy po takiej sytuacji jestem w stanie złożyć wniosek o zwrot pieniędzy za okres w którym nie uczestniczyłem na studia ?
-
Przez CtrlJinn
Cześć, mam kilka pytań związanych z powtarzeniem I roku studiów na uczelni publicznej (UW)
- W cenniku znalazłem taką informację: "powtarzanie roku studiów pierwszego stopnia: Suma opłat za każdy powtarzany przedmiot, nie więcej jednak niż 2100 zł." Czy to oznacza, że powtarzam jedynie te przedmioty, których nie zaliczyłem? Czy wszystkie?
- Jeżeli wszystkie, to czy nie lepiej byłoby jeszcze raz dostać się na dany przedmiot i zacząć od początku za darmo? Czy istnieje taka możliwość?
- Czy jeżeli nie zaliczę przedmiotu rozłożonego na 2 semestry, mogę poprawiać tylko 1 semestr?
Z góry dziękuję, pozdrawiam.
-
Przez Martyna28
Wybrałam 3 kierunki na jednej uczelni i je opłaciłam. Opłata pojawiła się na moim koncie następnego dnia. Potem postanowiłam dobrać jeszcze dodatkowe 3 kierunki, bo zależy mi na tej uczelni. To było w sobotę, więc spodziewałam się, że opłata dotrze w poniedziałek. Sprawdzam dziś co jakiś czas, ale ciągle się nie pojawia. Zaczynam się martwić, że nie można wysyłać dodatkowych opłat czy coś. Niby numer rachunku się nie zmienił i na pewno ją wysłałam... Martwię się, bo dzisiaj jest ostatni dzień wysyłania opłat.
-
Przez szczepann
Cześć, tym razem przyjazny serwis cashback!
Refunder.pl to serwis oparty na idei cashback. Zarejestrowani użytkownicy mogą kupować we współpracujących z nim sklepach i odbierać zwroty za dokonane zakupy. Obecnie do serwisu podpiętych jest ponad 500 sklepów online. Rejestracja jest darmowa!
Wypróbuj i zarejestruj się! Sprawdź ile możesz zaoszczędzić.
Refunder.pl
Pozdrawiam
-