Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0
Jaki kierunek wybrać
dodany przez
Bartek2018, w Nasze kierunki studiów
-
Podobna zawartość
-
Przez ToSemJa
Zatrudnię na umowę zlecenie lub o dzieło Studenta studiów technicznych z Wydziału Mechanicznego do rysowania rysunków technicznych, rysunków 2D i 3D wg. wskazań zleceniodawcy. Praca w większości zdalna, wymagane 1-2 w tygodniu zgłoszenie się do siedziby firmy w celu konsultacji przesłanego rysunku, naniesienia koniecznych poprawek pod okiem zleceniodawcy itp. na ok 2-3h.
Wymagania
Status Studenta do 26 roku życia
Kierunek techniczny najlepiej wydział Mechaniczny
Znajomość języka angielskiego
Wyobraźnia przestrzenna
Punktualność
Chęć do pracy
Zapewniamy
Umowę zlecenie lub o dzieło - do uzgodnienia
Zadaniowy charakter pracy
Praca hybrydowa
Tel. 787 005 528
-
Przez Julia111
Witam wszystkich! Dostałam się na mechatronikę na Politechnikę Wrocławską oraz na automatykę i robotykę na Politechnikę Śląską. Zastanawiam się co wybrać, która uczelnia ma wyższy poziom nauczania oraz który kierunek studiów daje mi większe możliwości rozwoju. Dziękuję za odpowiedzi!
-
Przez zIaMaL
Witam.
Jestem tegorocznym maturzystą oraz wybieram się na studia informatyczne. Dostałem się na trzy uczelnie mianowicie Politechnikę Wrocławską (Informatyka Techniczna) , Politechnika Krakowska (Informatyka) oraz WAT (Informatyka). Za Wrocławiem przemawia fakt, że uczelnia jest w czołówce, ale wolałbym być na zwykłej informatyce, ponieważ z tego co się dowiedziałem to Informatyka techniczna jest bardziej ukierunkowana w Elektronikę, co mnie dosyć średnio interesuje. I moje pytanie co byście mi polecili w podanej sytuacji? Czy informatyka techniczna jest bardziej kierunkiem związanym z elektroniką niż informatką?
Z góry dziękuję za odpowiedzi
-
Przez Davagoth
Witam,
Dostałem się na Cyberbezpieczeństwo na Politechnice Wrocławskiej i na Wacie cywilnym. I teraz nie wiem którą wybrać. Z jednej strony Wrocław to lepsza uczelnia, wyżej w rankingach itd. Jednak mam do niej 360km w porównaniu do 100km do Wawy. CB to w miarę nowy kierunek i jako pierwszy pojawił się na Wacie. A WAT to wiadomo, Warszawa, możliwe że większe możliwości jeśli chodzi o ten kierunek. Jednak Wrocław też nie jest słabym miastem. Może ktoś jeszcze się wypowie o studiach cywilnych na Wacie, bo słyszałem na prawdę skrajne opinie.
I co myślicie? Lepiej iść na PWr czy na WAT, jeśli chodzi o Cyberbezpieczeństwo?
-