Skocz do zawartości
Aram

Retoryka - studia podyplomowe albo kurs

Rekomendowane odpowiedzi

Hej,

chcialabym wybrać się na wartościowy kurs albo studia podyplomowe z retoryki. Niestety nie mogę znaleźć informacji, które pozwoliłyby mi wybrać właściwy kierunek. Zależy mi na studiach podyplomowych albo kursie na terenie Polski, które będą przedewszystkim rozwijały umiejętności - czyli praktyka praktyka i praktyka :). Czy znajdzie się ktoś kto poleci mi właściwe rozwiazanie i napisze kilka slow na ten temat?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To dość rzadko wybierane studia, więc marne szanse, żebyś kogoś tu znalazła. Spróbuj raczej na fajsie  poszukać jakichś grup studentów tego kierunku i ich bezpośrednio popytać o wrażenia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jakie perspektywy są po takich studiach ? Czyżby to coś w stronę coachingu?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Podobna zawartość

• Przez Moni
      Hej,
      Skończyłam studia na kierunku inżynieria środowiska, chciałabym kontynuować naukę na studiach podyplomowych na politechnice poznańskiej. Rozważam kierunek sieci wodociągowe i kanalizacyjne, a budownictwo energooszczędne i pasywne? Co wybrac ? Co daje więcej możliwości ?
      Dziękuję za informację.

• Przez beeblee
      Witajcie,
      Zastanawiam się nad podyplomową z marketingu internetowego? Warto czy nie warto?  Podzielić się swoim doświadczeniem w tej kwestii? 
    • Przez Żaneta Kot
      Witam, chciałam zapytać o Wasze opinie. Interesuje mnie dziedzina ARCHITEKTURY WNĘTRZ. Jestem po kierunku studiów: budownictwo. Co polecacie wybrać, studia podyplomowe czy kurs architektury wnętrz?
    • Przez w_ola
      Jestem zainteresowana studiami podyplomowymi Zarządzanie Oświatą w Warszawie.

Mam dylemat, które wybrać, które ciekawsze, które dają więcej praktycznej wiedzy:

Uniwersytet Kardynała Wyszyńskiego (trochę tańsze, zjazdy w piątki po południu i sobota, 220 godzin zajęć) czy

Uniwersytet Warszawki (trochę droższe, zjazdy w sobotę i niedzielę, 300 godzin zajęć)

Interesują mnie przede wszystkim praktyczne informacje przekazywane na zajęciach, ciekawe wykłady, a nie sam papierek.

Może ktoś studiował na jednej z tych 2 uczelni? Ktoś coś słyszał???
    • Przez Miłosz Szkudlarski
      Business intelligence w ERP (SAP, Comarch XL) jest nowym, unikatowym w skali kierunkiem studiów podyplomowych, który od nowego roku akademickiego będzie prowadzony przez Wyższą Szkołą Bankową we Wrocławiu.

Program dostosowany jest do wymagań zarówno menedżerów wykorzystujących technologie IT i wdrażających systemy klasy ERP, jak i osób, które chcą zrozumieć relacje pomiędzy systemem zarządzania organizacją, a ofertą technologii IT.

W ramach zajęć będą prowadzone m.in. praktyczne ćwiczenia na rzeczywistych systemach klasy ERP: SAP oraz Comarch XL.

Szczegóły tutaj: podyplomowe.studia.net/nowe-kierunki-podyplomowe/530-business-intelligence-w-erp

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.