Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0
Retoryka - studia podyplomowe albo kurs
dodany przez
Aram, w Nowe, unikatowe, wyjątkowe
-
Podobna zawartość
-
Przez Moni
Hej,
Skończyłam studia na kierunku inżynieria środowiska, chciałabym kontynuować naukę na studiach podyplomowych na politechnice poznańskiej. Rozważam kierunek sieci wodociągowe i kanalizacyjne, a budownictwo energooszczędne i pasywne? Co wybrac ? Co daje więcej możliwości ?
Dziękuję za informację.
-
Przez beeblee
Witajcie,
Zastanawiam się nad podyplomową z marketingu internetowego? Warto czy nie warto? Podzielić się swoim doświadczeniem w tej kwestii?
-
Przez Żaneta Kot
Witam, chciałam zapytać o Wasze opinie. Interesuje mnie dziedzina ARCHITEKTURY WNĘTRZ. Jestem po kierunku studiów: budownictwo. Co polecacie wybrać, studia podyplomowe czy kurs architektury wnętrz?
-
Przez w_ola
Jestem zainteresowana studiami podyplomowymi Zarządzanie Oświatą w Warszawie.
Mam dylemat, które wybrać, które ciekawsze, które dają więcej praktycznej wiedzy:
Uniwersytet Kardynała Wyszyńskiego (trochę tańsze, zjazdy w piątki po południu i sobota, 220 godzin zajęć) czy
Uniwersytet Warszawki (trochę droższe, zjazdy w sobotę i niedzielę, 300 godzin zajęć)
Interesują mnie przede wszystkim praktyczne informacje przekazywane na zajęciach, ciekawe wykłady, a nie sam papierek.
Może ktoś studiował na jednej z tych 2 uczelni? Ktoś coś słyszał???
-
Przez Miłosz Szkudlarski
Business intelligence w ERP (SAP, Comarch XL) jest nowym, unikatowym w skali kierunkiem studiów podyplomowych, który od nowego roku akademickiego będzie prowadzony przez Wyższą Szkołą Bankową we Wrocławiu.
Program dostosowany jest do wymagań zarówno menedżerów wykorzystujących technologie IT i wdrażających systemy klasy ERP, jak i osób, które chcą zrozumieć relacje pomiędzy systemem zarządzania organizacją, a ofertą technologii IT.
W ramach zajęć będą prowadzone m.in. praktyczne ćwiczenia na rzeczywistych systemach klasy ERP: SAP oraz Comarch XL.
Szczegóły tutaj: podyplomowe.studia.net/nowe-kierunki-podyplomowe/530-business-intelligence-w-erp
-