Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0
Studia chemiczne, co po studiach?
dodany przez
Gajewka, w Przyrodnicze
-
Podobna zawartość
-
Przez no_one
Witam. Od zawsze marzyło mi się zostać pilotem, jednak zrobienie licencji wiąże się z kosztami wykraczającymi poza moje możliwości. Znalazłam informację, że na PŚ na nawigacji jest możliwość zrobienia ATPL, jednak jest na ten temat bardzo mało informacji. Na żadnym forum nie znalazłam kogoś kto faktycznie ukończyłby ten kierunek. Czy faktycznie uczelnia umożliwia zrobienie takiej licencji? Jak to wygląda w praktyce?
-
Przez Julia111
Witam wszystkich! Dostałam się na mechatronikę na Politechnikę Wrocławską oraz na automatykę i robotykę na Politechnikę Śląską. Zastanawiam się co wybrać, która uczelnia ma wyższy poziom nauczania oraz który kierunek studiów daje mi większe możliwości rozwoju. Dziękuję za odpowiedzi!
-
Przez Prawnik1lvl
Witam ponownie
Jako że jestem studentem dwóch kierunków (prawo oraz zarządzanie) chciałbym zapytać, czy po zarządzaniu wartałoby zrobić podyplomowe z menedżera jakości na AGH? Generalnie, pracuję już jednak zarządzanie kończę w tym roku i jednak chciałbym jeszcze coś z nim porobić. Czy menedżer jakości byłby dobrym wyborem, jako takie "koło ratunkowe" w razie czego? https://www.agh.edu.pl/ksztalcenie/oferta-ksztalcenia/studia-podyplomowe/menedzer-jakosci/
-
Przez Pablo13
Witam wszystkich!
Chciałem poznać co nieco opinii o kierunku jakim jest Analityka Biznesowa na Wydziale Organizacji i Zarządzania na Politechnice Śląskiej w Zabrzu.
Jaki tam jest poziom, w szczególności z matematyki? Czy to trudny i wymagający kierunek?
Dodam, że studiowałem Teleinformatykę na AEI w Gliwicach no i niestety odpadłem po pierwszym kolokwium z elektrotechniki i matematyki. Poziom mnie przerósł.
-
Przez yokq
Cześć,
Chciałabym iść na studia podyplomowe z windykacji. Mam do wyboru kilka uczelni:
- Główna Szkoła Handlowa w Warszawie,
- Wyższa Szkoła Zarządzania i Bankowości w Poznaniu,
- Akademia Humanistyczno-Ekonomiczna w Łodzi (Centrum Kształcenia Zawodowego),
- Uczelnia Łazarskiego w Warszawie (Centrum Kształcenia Zawodowego),
Która z nich jest warta uwagi i dlaczego? Każda wskazówka jest cenna
Za każdą odpowiedź z góry dziękuję
-