Korekta edytorska pracy dyplomowej, obróbka, formatowanie
dodany przez
asusul, w Zareklamuj swoje usługi
-
Podobna zawartość
-
Przez korekta.pro
Witamy
Zapraszamy wszystkich studentów do zapoznania się z nasza ofertą usług korektorskich i redakcyjnych. Posiadamy doświadczenie wydawnicze. Współpracujemy z osobami prywatnymi (studentami, doktorantami, pracownikami naukowymi) oraz firmami (oficynami wydawniczymi, drukarniami, instytucjami edukacyjnymi).
W ramach świadczonych usług wydawniczych oferujemy redakcję i korektę tekstów naukowych oraz nienaukowych: autoreferatów, artykułów naukowych, prac habilitacyjnych, rozpraw doktorskich, prac dyplomowych i magisterskich, monografii naukowych, projektów naukowo-badawczych, recenzji naukowych, książek, przemówień, treści stron internetowych.
Wykonujemy jedno- lub dwuetapowe redakcje i korekty prac (językowe, merytoryczne, techniczne) oraz przeredagowanie tekstu. Dla osób aktywnie publikujących swoje dzieła przygotowaliśmy atrakcyjne pakiety abonamentowe. Podpisujemy umowę na korektę i redakcję tekstu. Wystawiamy faktury.
Zapraszamy również do zapoznania się z opublikowanymi na stronie internetowej artykułami dotyczącymi samodzielnej korekty i redakcji własnego dzieła, jak i bezpiecznego zlecenia korekty firmie lub osobie prywatnej.
Pozdrawiamy,
http://korekta.pro
Exante Wydawnictwo Naukowe
-
Przez TomaszSt
Cześć wszystkim,
jak w tytule - posiadam duże doświadczenie zarówno pod kątem korekty, opracowania i wszelkich modyfikacji prac zaliczeniowych jak i tworzeniu nowych tekstów. Wszystkie zlecenia wykonuję od podstaw, cena zawsze jest ustalana indywidualnie - negocjowalna.
Moje publikacje można odnaleźć w sieci - publikowałem różne artykuły, głównie o treści historycznej (z wykształcenia historyk wojskowości o specjalności nauczycielskiej - mgr) aczkolwiek zajmuję się również pedagogiką, socjologią, psychologią, dziennikarstwem etc. W przypadku kontaktu przesyłam próbki swoich prac do wglądu.
Wszystkie zlecenia wykonuję rzetelnie i całkowicie OD PODSTAW.
Pozdrawiam
-
Przez endriu
Cześć!
Oferuję profesjonalne formatowanie prac dyplomowych. Zajmuję się tym już od dłuższego czasu, współpracuję z bodajże największą firmą w Polsce świadczącą m.in. tego typu usługi. Jeśli samodzielne ostylowanie pracy sprawia Ci problemy, strony się przesuwają, numeracja szwankuje, a spisy (treści, rysunków czy tabel) nie chcą się tworzyć automatycznie – napisz do mnie, pomogę! Wystarczy, że prześlesz mi swoją pracę oraz wymagania stawiane przez uczelnię.
Zakres usługi to m.in.:
zapoznanie się z wytycznymi uczelni (jeśli mi je prześlesz), ustawienie marginesów, ostylowanie całej pracy (właściwe wartości wcięć oraz odstępów akapitowych, interlinia, justowanie itp.), dostosowanie strony tytułowej do uczelnianego wzoru, stworzenie automatycznego spisu treści, byś mógł/mogła później zaktualizować go, wykonując zaledwie kilka kliknięć, stworzenie automatycznych spisów rysunków, wykresów i tabel, ponumerowanie stron (w tym usunięcie numerów ze stron, na których nie powinno ich być, np. strony tytułowej czy zawierającej oświadczenie), ponumerowanie i właściwe sformatowanie wszystkich elementów pozatekstowych (tabel, rycin), usunięcie popularnych błędów składu – wdów, sierot, bękartów i szewców, sformatowanie przypisów, dostosowanie pracy do druku dwustronnego, jeśli uczelnia takiego wymaga, poprawienie oczywistych błędów edytorskich (pousuwam podwójne spacje oraz odstępy przed znakami interpunkcyjnymi, zadbam o to, by zastosowane przez Ciebie kreski – łączniki i półpauzy – były użyte we właściwy sposób).
Jeśli praca nie będzie już wymagała Twojej ingerencji, przerobię ją na plik PDF, by nic się nie poprzestawiało.
Więcej informacji znajdziesz na stronie: http://zyszczak.pl/formatowanie-prac-dyplomowych/,
a także bezpośrednio pod którymś z maili:
paulina@zyszczak.pl andrzej@zyszczak.pl Zapraszam do kontaktu!
-
Przez g.kupr
Nie wiesz, jak powinien być prawidłowo sformatowany tekst? Pojęcia, tj. podwójna spacja, bękart, wdowa, szewc, półpauza są Ci obce? Masz problem z tworzeniem przypisów i opracowaniem bibliografii? Jeśli tak, zapraszam do zapoznania się z moją ofertą.
Chętnie dokonam profesjonalnej korekty różnego rodzaju prac pisemnych (do tej pory zajmowałam się głównie korektą prac dyplomowych i w tym zakresie posiadam największe doświadczenie). Oferuję pomoc w formatowaniu tekstu (zgodnie z wymogami edytorskimi Twojej uczelni), poprawie błędów językowych, ortograficznych i interpunkcyjnych – nie wpływam na jakość merytoryczną treści. Odezwij się, jeśli chcesz, aby napisana przez Ciebie praca miała schludny i elegancki wygląd i pozbawiona była różnego rodzaju błędów.
Zapraszam do kontaktu w wiadomościach prywatnych lub przez mój adres mailowy: korekta.gk@gmail.com
Cena: od 4 do 6 zł za 1800 znaków ze spacjami (około jedna strona A4 znormalizowanego druku).
-
Przez kiteknitek
Otóż do dnia dzisiejszego byłam pewna że spróbuje podejść jeszcze raz w maju do matury z dwóch przedmiotów rozszerzonych, które zdawałam rok temu. Czy poniosę jakieś konsekwencje jeżeli po prostu nie przyjdę? Czy poinformować o tym sekretariat?
-