Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0
informatyka Praca inżynierska informatyka
dodany przez
mslavko, w Praca magisterska, licencjacka, inżynierska, egzamin licencjacki
-
Podobna zawartość
-
Przez Juliia
Witam jestem w końcówce pisania pracy licencjeckiej. Piszę studium przypadku-cukrzyca ciążowe na kierunku dietetyki. Szukam osoby która może już pisała podobny temat lub kogoś kto mógłby mi pomóc, mam kilka pytań co do jednego z rozdziałów.
-
Przez Wiktoria__
Proszę o podpowiedź.
Chcę pisać pracę licencjacką na temat uzależnień i przemocy w rodzinie. Zaproponowałam prmotorowi temat "Skutki uzależnień i przemocy w rodzinie". Temat mam zawęzić i nie mam pomysłu jak to zrobić. Jak można zawęzić temat pracy lub napisać bardzo podobną. Bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuje.
-
Przez ToSemJa
Zatrudnię na umowę zlecenie lub o dzieło Studenta studiów technicznych z Wydziału Mechanicznego do rysowania rysunków technicznych, rysunków 2D i 3D wg. wskazań zleceniodawcy. Praca w większości zdalna, wymagane 1-2 w tygodniu zgłoszenie się do siedziby firmy w celu konsultacji przesłanego rysunku, naniesienia koniecznych poprawek pod okiem zleceniodawcy itp. na ok 2-3h.
Wymagania
Status Studenta do 26 roku życia
Kierunek techniczny najlepiej wydział Mechaniczny
Znajomość języka angielskiego
Wyobraźnia przestrzenna
Punktualność
Chęć do pracy
Zapewniamy
Umowę zlecenie lub o dzieło - do uzgodnienia
Zadaniowy charakter pracy
Praca hybrydowa
Tel. 787 005 528
-
Przez jabbeck
po studiach i zdobyciu doświadczenia w polsce marzy mi się wyjazd do norwegi lub szwecji
rozważam studiowanie informatyki na ue lub finansów i rachunkwości
który z tych kierunków jest bardziej mobilny, i pozwoliłby mi znaleźć zatrudnienie w owych krajach, oczywiście po nauce języka
-